Multumesc in primul rand tuturor celor care mi-au urat bun venit in blogosfera!Si acum, cu mici exceptii, cei care mi-au scris pe messenger, direct pe blog, m-au sunat, etc, mi-au adresat cam aceeasi intrebare, in diferite stiluri: De ce mi-am facut blog? MMM, as zice pentru ca-mi place sa comunic, pentru ca nu mai vreau sa vorbesc doar despre bebelusi (cam asta s-a intamplat de cand am nascut, acum 6 luni) si pentru ca eu consider ca am multe de transmis omenirii. Wow, cum a sunat!
Urmatoarea intrebare ar fi numele blogului. O sa dau un raspuns laconic acum, ar merita o intreaga postare povestea numelui blogului. In mare, pentru mine orice fiinta sau obiect are un miros specific. Chiar daca, in timp, se poate sa uit o persoana sau un obiect, peste ani cand simt acel miros il localizez imediat. Si acest blog va avea un miros pentru voi. Veti vedea!
P.S. Tuturor celor care au insinuat ca atunci cand iti faci blog inseamna ca ai prea mult timp liber, doresc sa-i contrazic. Eu cred ca-ti faci blog atunci cand simti, iar blogurile facute doar „ca e la moda” se diferentiaza imediat de cele scrise de persoane care pun suflet in ceea ce scriu si ce fac. Na, ca v-am zis-o!

Reclame