Ca sa nu-i mai numeasca lumea „capsunari” pe cei care merg la munca in Spania, uite ca au aparut si „zmeurarii” de… Danemarca. Da, e pe bune. Pentru cei interesati Agentia Natională pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza în data de 10 martie 2010 in localitatea Ploiesti, judetul Prahova, o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca. Dar nu-i chiar asa simplu. Trebuie sa stiti engleza, munca manuala??? si neaparat sa rezistati la conditii grele de munca! Sunt oferite circa 200 de locuri de munca pentru lucratori în agricultura, la recoltarea capsunilor, mazarii, zmeurii, cepei, dovlecilor. Vor exista și cateva posturi pentru soferi de tractor/camion/autobuz si de motostivuitori care sa lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vara 2010.
Si asta nu e tot. Deci, daca vreti sa culegeti zmeura, trebuie sa stiti si engleza, sa le vorbiti sa creasca mai repede! Revenind, un grup de angajatori și consilieri EURES vor veni în localitatea sus mentionata pentru a intervieva candidații care au aplicat on line, in limba engleza, pe website-ul http://www.seasonalwork.dk.
Cerinte: Varsta minimă 18 ani, cunostinte de limba engleza nivel mediu, munca fizica grea, pe perioade lungi de timp, experiență în munca manuală.

Cei care sunt din Sibiu se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51A, cam. 440, telefon: 0269/210882 sau 0269/237719.

Reclame