Casele le-au fost luate de ape, isi vad parintii plangand si blestemand in fiecare zi. Isi fac griji pentru ziua de maine. Sunt debusolati. Sunt copiii din zonele afectate de inundatii. Fa-le o bucurie si i-ai acasa la tine o saptamana. Au nevoie de o masa calda, un pat cald, afectiune si multa liniste. Au trecut prin multe…Este initiativa filialei de Cruce Rosie Sibiu, care face apel catre sibienii cu suflet mare pentru initierea unei campanii de intr-ajutorare a victimelor inundatiilor din Moldova.
Putem sprijini familiile din Moldova care trec acum prin momente grele, gazduindu-le copii pe o perioada de o saptamana la familii de sibieni primitori si generosi.
Acei copii au nevoie acum de o perioada de calm si de liniste, de o masa calda si de un loc uscat unde sa se odihneasca peste noapte, au nevoie de atentia si afectiunea noastra. Si acesta este modul prin care speram ca putem sa le oferim o saptamana de vacanta unor copii care au trecut prin moment extrem de dificile.

In acest sens facem apel la sibienii primitori, cu sau fara copii, care pot gazdui timp de o saptamana, unul sau doi copii din familiile afectate grav de inundatii. Copii vor avea varste cuprinse intre 6 si 12 ani.
Crucea Rosie, filila Sibiu a solicitat sprijinul filialelor de Cruce Rosie din Botosani, Bacau , Suceava si Neamt pentru identificare familiilor care sunt dispuse sa-si trimita copii pentru o saptamana de vacanta la Sibiu.

Sibienii dorinci sa participe activ la aceasta campanie, sunt asteptati la sediul nostru din str A. D. Xenopol, nr 1 si pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon: .0269-217646.