Asociatia Colors a dat drumul la inscrieri pentru doua noi proiecte, destinate tinerilor cu varsta intre 14-35 ani din judetele Brasov si Sibiu, care vor avea loc la finalul lunii septembrie, in Paltinis. Cele doua proiecte vizeaza dezvoltarea personala a tinerilor si mobilizarea lor in generarea de proiecte sau activitati de timp liber destinate egalilor lor din cele doua comunitati, Brasov si Sibiu. „Am o idee” este o tabara de creativitate, finantata de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, care se va desfasura intre 20-26 septembrie, in Paltinis si se adreseaza tinerilor din cele doua judete, care au o idee de proiect de voluntariat sau pentru voluntari pe tema combaterii saraciei si excluziunii sociale, pe care vor sa o transforme intr-un proiect bun de pus in practica. Cei 30 de participanti trebuie sa aiba o minima experienta de voluntariat si o idee pe care sa o detalieze in formularul de inscriere.

„Trusa de culori” este un proiect finantat de catre Directia Judeteana pentru Tineret Sibiu, care va avea loc intre 23-26 septembrie, in Paltinis si vizeaza 20 de tineri din Brasov si Sibiu, dornici sa creeze metode si activitati online si/sau offline, de petrecere a timpului liber, destinate copiilor si tinerilor, activitati care promoveaza culorile si lucrurile pozitive din comunitate. Tinerii interesati trebuie sa aiba o minima experienta in campanii comunitate online sau/ offline si sa provina din randul voluntarilor, al lucratorilor din ONG-uri sau al bloggerilor.

Formularele de inscriere se descarca de pe plinideidei.wordpress.com si trebuie returnate Asociatiei Colors pana la data de 15 septembrie. Toate costurile de organizare ale acestor proiecte sunt suportate de Asociatie, din finantarile obtinute, participantii urmand a-si suporta costurile de transport pana la si din Paltinis.

Pentru mai multe informatii contactati: Claudia Popa, presedinte Asociatia Colors, 0745-052151, as_colors@yahoo.com.